Ticket #349 (closed defect: worksforme)

Opened 6 years ago

Last modified 6 years ago

Perian won't play h.264-formatted avi files.

Reported by: Madd_the_Sane Owned by:
Priority: normal Milestone:
Component: Perian-Main Version: 1.1
Severity: normal Keywords:
Cc:

Description

Whenever I try to play an avi movie which is encoded in H.264 video codec. The movies I try to watch are from the Danish TV show Jungledyret Hugo, and all that shows up is a white screen.

Change History

comment:1 Changed 6 years ago by gbooker

  • Milestone set to Needs Feedback From User

sample?

comment:2 Changed 6 years ago by Madd_the_Sane

comment:3 Changed 6 years ago by gbooker

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to worksforme

Works here. Make sure the info window actually says "H.264 (perian)" otherwise perian isn't playing it and you don't have it properly installed (or you didn't restart the player after installation).

comment:4 Changed 6 years ago by Madd_the_Sane

It does say H.264 (perian) in the info panel. Also, if the movie doesn't have a subtitle file, it's just black for me. I'm using an Intel processor, if that means anything.

comment:5 Changed 6 years ago by Madd_the_Sane

And this doesn't seem to be limited to me:  http://forums.cocoaforge.com/viewtopic.php?f=25&t=16525

comment:6 Changed 6 years ago by astrange

fixed in SVN

comment:7 Changed 6 years ago by Madd_the_Sane

The SVN version does work for me. Thanks.

comment:8 Changed 6 years ago by gbooker

  • Milestone Needs Feedback From User deleted
Note: See TracTickets for help on using tickets.